20 december 06:40, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen har gripits under denna tidsperiod. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:31 Polisen larmades till ett företag på Jungmansgatan i Norrköping med anledning av ett inbrott. Väktare hade noterat ett inbrott och kontaktade polis. Minst en ruta ska ha krossats till lokalen. Flera polispatruller åkte till platsen men ingen misstänkt gärningsperson påträffades. I nuläget är det oklart vad som har stulits. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades, det finns ingen misstänkt. En brottsplatsundersökning genomfördes.

00:04 Väktare kontaktade polisen gällande ett inbrott på Jägarvallsvägen i Linköping. Någon, eller några, hade tagit sig in i lokalen som tillhör ett företag. Polis åkte till adressen men ingen misstänkt gärningsperson påträffades. Minst ett fönster ska ha varit uppbrutet. I nuläget är det oklart vad som har tillgripits. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.