20 december 06:40, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 30 ärenden mellan klockan 22 och 06. Under detta tidsspann har ingen gripits. Här kommer ett urval av nattens händelser:

02:14 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Gorsingeholmsvägen i Strängnäs. Bilisten, en man i 20-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. I samband med kontrollen påträffades även misstänkt narkotika. Mannen misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott innehav, ringa narkotikabrott eget bruk samt grov olovlig körning. Han fick följa med för provtagning.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.