21 december 06:48, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen tjänstgör Stefan Gustafsson.

01:55, rattfylleri, Kungälv
En patrull stoppar en bil på Lilla Konghällavägen. Föraren tas med för kontroll misstänkt för rattfylleri. I bilen finns även en kvinna och ett barn. De får hjälp av patrull att ta sig till adressen där de bor.

03:31, brand, Göteborg
Räddningstjänsten åker på ett larm om en brand på en adress i Högsbotorp. När de kommer fram till lägenheten luktar det brand i hela lägenheten. Sannolikt en torrkokning. En patrull skriver en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet. Inga uppgifter om personskador.

03:38, misshandel, Göteborg
En man larmar polis via en taxi. Han uppger att han har blivit slagen och rånad på sin mobiltelefon. Det är oklara omständigheter. Patrullen skriver en anmälan om misshandel. Inga uppgifter om allvarliga skador. Inget behov av ambulans.

04:48, trafikolycka, Munkedal
Vi får larm om två lastbilar som krockat på E6 vid Munkedalsmotet. Polis, räddningstjänst och ambulans larmas till platsen. Det ska enligt uppgift varit totalstopp i trafiken. Inga uppgifter om personskador. En av parterna har sprungit från platsen när polis kommer fram. Det ena fordonet visar sig vara stulet. Polis har sökt i området med bland annat hund. Rättsläget är i nuläget vårdslöshet i trafik, smitning från trafikolycka samt tillgrepp av fortskaffningsmedel. Ingen gripen i nuläget.

05:24, brand, Götene
Vi får in ett larm om en bil som brinner vid ett garage. Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen. Det visar sig sedan vara ett flertal garage som brinner. Branden släcks under morgonen. Inga uppgifter om personskador. Rättsläget är under förmiddagen grov skadegörelse genom brand.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.