Uppdaterad 21 december 07:31

21 december 07:13, Försvunnen person, Nyköping

Försvunnen person från bostad i Nyköping. Anträffad kl. 07.25!

05.00 polisen fick samtal om att en person saknades från en bostad i centrala Nyköping. Hon har lämnat denna plats någon gång under natten. Polisen har med anledning av detta påbörjat en insats för att hinna personen, som är en kvinna i 75-årsåldern. Med tanke på den kalla väderleken är det mycket angeläget att hon hittas snarast och polisen behöver därför allmänhetens hjälp. Den som tror sig veta var hon finns eller se henne utomhus uppmanas att direkt kontakta polisen på 112 och begär sedan att bli kopplad till Regionledningscentralen polisregion Öst.

Kvinnan beskrivs som ca 157 cm lång, smal kroppsbyggnad. Hon har kort grått hår och är troligen iklädd en orange dunjacka, jeans och vita skor.

07.25 polisen har fått samtal om att en kraftigt nedkyld kvinna, som stämmer på signalementet har anträffats i Nyköping. ambulans är på plats och polisen arbetar nu med att identifiera den kvinnan. 

07.28 det är nu bekräftat att det är den försvunna kvinnan som antäffats. Hon förs till sjukhus med ambulans. Polisinsatsen avbryts.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.