Uppdaterad 22 december 07:18

21 december 20:13, Trafikolycka, Norrköping

SOS-larm om olycka på järnvägsspåret vid Malmgatan, Norrköping.

19:43 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en trafikolycka. Enligt initiala uppgifter ska olyckan ha inträffat på järnvägsspåret vid Malmgatan. Flera polispatruller har beordrats till platsen. Med anledning av detta har det begärts tågstopp.

Klockan 19:59 bekräftades tågstoppet. Polis är på plats för att arbeta på platsen.

21:52 Polisen är kvar på plats och arbetar, tågstoppet gäller fortfarande.

21-12-22, 07:08 polisen anträffade en avliden person under sådana omständigheter att polisen tvingades att vidta flera olika utredningsåtgärder. Polisens kriminaltekniker åkte till platsen för att bidra till denna utredning, som ytterst syftade till att utreda vad som hänt och att utesluta brott. Trafikstoppet på sträckan hävdes klockan 00.32 efter att polisen hade arbetat färdigt på olycksplatsen. 

Den avlidna personen har inte gått att identifiera och således är eventuella anhöriga inte underrättade. Kroppen kommer att genomgår en rättsmedicinsk obduktion för att om möjligt fastställa dödsorsaken och identiteten. Det finns i nuläget ingen brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.