22 december 07:18, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

Under natten har en person omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Personen misstänks också för narkotikabrott eget bruk samt innehav och brott mot knivlagen. 

23:34 Olovlig körning, Kramfors
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på riksväg 90 Kramfors. Föraren, en man, saknar behörighet att köra. Förhör hålls och anmälan upprättas gällande grov olovlig körning. Bilen tas i beslag enligt TBL§7 (trafikbrottslagen) för att förhindra fortsatt brottslighet.

05:45 Trafikolycka, Kramfors
Polisen larmas om en singelolycka på länsväg 334 Lugnvik, Kramfors. En personbil ska ha kört av vägen och voltat. Föraren, som ska ha varit ensam i bilen, tas om hand av ambulanspersonal. Skadeläget är oklart, föraren ska dock ha varit vaken och talbar. Polisen har varit på plats, det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.