23 december 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson.

00.54 Göteborg, narkotikabrott eget bruk.
En patrull biträder utanför en nattklubb på Vasagatan då en person visar tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning.

03.33 Göteborg, inbrottsstöld.
En person har tagit sig in på en skrot på Storås Industrigatan varför polis beger sig till platsen. En person kan gripas inne på området. Visar sig att det är fyra företag som haft inbrott på samma adress, oklart om den misstänkte hunnit tillgripa något. Han får följa med till stationen för vidare utredning, en anmälan skrivs.

03.45 Mölndal, allmänfarlig vårdslöshet.
En ladugård brinner på Hultavägen varför räddningstjänst samt polis beger sig till adressen. Enligt uppgifter skall det finnas boningshus nära inpå samt att det skall finnas djur samt eventuellt gastuber i byggnaden. Samtliga djur har räddats ut från ladan och inga personer har kommit till fysisk skada. Några byggnader nära inpå har evakuerats och de personerna har fått tak över huvudet via en HSB lokal i området. Man spärrar av runt ladan för att sedan kunna utföra en teknisk undersökning vad det lider. Då det finns uppgifter om gastuber i brandhärden kommer det dra ut på tiden av säkerhetsskäl. Oklart i skrivande stund vad det är som förorsakat branden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.