23 december 06:50, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Johnny Gustavsson. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 35 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:38 En polispatrull noterade en bil i Bankeryd, Jönköping som var registrerad som stulen. Tre män körde i väg i den stulna bilen och på Narvavägen stoppades bilen. Det tre männen som satt i bilen greps. Initialt var brottsrubriceringen tillgrepp av fortskaffningsmedel, men den rubriceringen har ändrats. Två av männen är i 40-årsåldern, den tredje är i 55-årsåldern. De tre männen är misstänkta för olovligt brukande samt häleri. Under natten mot torsdag hävdes gripandet av männen.

03:56 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en brand på Södergatan i Gnosjö. Det var parkerade bilar som brann. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. Minst två bilar ska vara helt förstörda men fler bilar ska ha skadats i samband med branden. Rubriceringen är skadegörelse genom brand.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.