23 december 06:50, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Johnny Gustavsson. Ingen har gripits under detta tidsspann. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 65 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

04:15 Polisen larmades till ett företag på Gillbergagatan i Linköping med anledning av ett inbrott. Någon, eller några, ska ha krossat minst en ruta till lokalen. I nuläget är det oklart om något har stulits. Rubriceringen är stöld genom inbrott, det finns ingen misstänkt för brottet.

04:23 Polisen larmades till ett företag på Häradskärsgatan i Linköping med anledning av ett inbrott. Minst en ruta ska ha krossats till lokalen. I nuläget är det inte preciserat vad som har stulits. Det finns ingen misstänkt, händelsen rubriceras som stöld genom inbrott. En brottsplatsundersökning har genomförts.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.