24 december 08:18, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Nattsammanfattning

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. Tre personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Natten till Julafton har inte innehållit några större händelser som ännu kommit till polisens kännedom. Patrulleran har hanterat mindre olyckor, larm om inbrott och bråk. De har också hunnit med ett antal fordonskontroller

Brand i Norrköping

22:49 Polis och räddningstjänst kallades till Lidaleden i Hageby med anledning av en lägenhetsbrand. En person uppges ha hoppat ut från våning tre.

Den hoppande och fyra andra fördes med ambulans med rökskador och en misstänkt benfraktur. Det är för polisens presstjänst oklart i nuläget om de skadade finns kvar på sjukhuset.

Lägenheten är avspärrad i väntan på att en kriminalteknisk undersökning kan utföras för att bringa klarhet i brandorsaken.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.