24 december 08:18, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Nattsammanfattning

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Södermanland. Ingen har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Natten till Julafton har inte innehållit några större händelser som ännu kommit till polisens kännedom. Patrullerna har kontrollerat fordon, hanterat mindre stölder och bråk samt fyllerier.

 

Våldsam person omhändertogs

22:00 En person skulle avvisas från en lägenhet i Hälleforsnäs. Mannen blev våldsam och sprayades. Det hjälpte initialt inte men mannan kunde ändå bojas av patrullen.

Mannen är nu misstänkt för hemfridsbrott, olaga hot samt våldsamt motstånd.

Katalysatorstöld i Eskilstuna

23:25 En bilägare ringde in från Rosstorpsvägen i Skiftinge och berättade att bilen lät konstigt när hon hade startat den. Det visade sig att någon eller några hade stulit bilens katalysator.

Polisen skrev en anmälan om katalysatorstöld.

Misstänkt misshandel i relation

01:38 Polisen larmades om misshandel till en adress i västra delen av Eskilstuna. Det visade sig vara ett par som bråkat under kvällen och som anser sig vara misshandlade av varandra.

Polisen skrev en anmälan om misshandel och motanmälan. Ingen person var i behov av ambulans.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.