25 december 07:00, Sammanfattning natt, Hallands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

22.07 Varberg, smitning från trafikolycksplats
Mellan Lindhovsrondellen och Bläshammarskolan inträffar en trafikolycka mellan två bilister. En allmänhet stannar till på platsen för att hjälpa till och ringer polisen. Inringaren känner att föraren i en av bilarna luktar alkohol och griper föraren. I samband med detta blir inringaren slagen av passageraren i samma bil och föraren springer från platsen. En anhörig till den misstänkte föraren kommer till platsen och även han ger sig på inringaren. Inringaren var inte i behov av sjukhusvård och föraren är ännu inte anträffad. Polisen skriver en anmälan gällande misshandel och olaga hot samt smitning från trafikolycksplats. Den andre bilisten som var inblandad klaraded sig utan skador. 

00.11 Falkenberg, inbrott/stöld
I Älvsered är det en kvinna som konstaterar att det varit inbrott i hennes bostad. Någon har brutit upp ett fönster och tagit sig in i bostaden. Hela bostaden är genomsökt. Oklart vad som saknas. 

01.07 Halmstad, brand
Polis och räddningstjänst larmas till ett hus i Gullbrandstorp med anledning av en brand. Branden har startat i köket i en kamin. I huset befann sig fyra personer som på egen hand kuinde ta sig ut. Ingen misstanke om brott och inga personskador.

03.20 Kungsbacka, rattfylleri
På Varbergsvägen i Hanhals är det en bilist som tappar kontrollen över sin bil och voltar. I bilen färdades två personer som klarade sig utan personskador. Föraren, en man i 30-årsåldern blåser positivt i polisen sållningsinstrument och får följa med för provtagning misstänkt för rattfylleri. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.