25 december 07:47, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Sörmland.

07:00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En har gripits och två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

02.31 samtal kom till polisen om trafikolycka på Järnvägsgatan i Nyköping där en bilist hade kört av vägen. Ingen personskada och ingen misstanke om brott. Bilen bärgades.

02.53 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Vasavägen i Eskilstuna blev en manlig förare i 35-årsåldern misstänkt för olovlig körning, då han saknar körkort.

03.48 polisen fick samtal från en bostad i Gnesta där två bröder i en familj hade bråkat i en bostad. Polisen åkte till platsen för att utreda vad som hänt och efter en del utredande påbörjades en utredning om misshandel och olaga hot i relation. En man i 25-årsåldern greps på platsen för dessa brott och fördes till polisstatioinen där han kommer att förhöras. Efter förhöret kommer åklagare att kontaktas för vidare beslut.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.