26 december 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

Polisområde Skaraborg, misshandel i relation
Under natten griper vi en man i 30-årsåldern som misshandlat sin mamma i en lägenhet i polisområde Skaraborg.

00.53 Tranemo, misstänkt rattfylleri
Vid Brättingstorp stoppas en manlig bilist för kontroll. Han blåser positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för provtagning.

01.09 Lidköping, grov misshandel
Polisen larmas till en lägenhet vid Alehagsgatan med anledning av bråk. Flera personer i lägenheten och en person har blivit misshandlad och körs till sjukhus med stickskada. En ung man i 20-årsåldern grips misstänkt för grov misshandel.

01.13 Partille, rån
Vid Bisittarevägen på en parkeringsplats är det en man i 40-årsåldern som blir avtvingad sitt halsband, armband och mobiltelefon av en okänd svartklädd maskerad man som hotade med ett pistolliknande vapen. Inga fysiska skador och polisen skriver en anmälan gällande grovt vapenbrott samt grovt rån. Ingen gripen.  

01.59 Essunga, trafikolycka
På länsväg 2537 vid Nossebro är det en bilist som kör av vägen. Passageraren i bilen körs till sjukhus med lindriga skador.

02.52 Göteborg, brott mot ordningslagen
Vid Agust Barks Gata upplöser polisen en Ravefest på cirka 200 deltagare med stöd av ordningslagen.

Uppdatering gällande händelsen i Hjo

 Den skadade personen som vårdas på sjukhus har inga livshotande skador.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.