Uppdaterad 26 december 08:50

26 december 07:54, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

07.30 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 80-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, 11 har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning och förhör angående misstanke om drogpåverkan.

00.46 en inringare ringde till polisen om att ett inbrott hade upptäckts i inringarens bostad i Hånger, Värnamo. Någon ska ha brutit sönder en fönsterkarm och tagit sig in i bostaden efter klockan 12 på lördagen. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om grov stöld genom inbrott. Polisen har också genomfört en brottsplatsundersökning. Tjuven/tjuvarna har stulit en mindre summa kontanter men lämnat kvar andra värdeföremål såsom smycken och annat. Det finns i skrivande stund ingen misstänkt.

01.05 SOS-larm till polisen om trafikolycka med två personbilar på Tryckerigatan i Nässjö. En person hade smärta i ansiktet. Det finns ingen misstanke om brott.

05.40 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 40 Axamo. En personbil har kört i diket, det finns ingen misstanke om brott och inga uppgifter om personskada.

07.07 SOS-larm om trafikolycka på riksväg 31 söder om Bäckseda. Trafiken kunde passera växelvis. En person fördes till sjukhus med ambulans, vaken och talbar. Uppdatering: Det finns ingen misstanke om brott.

Polisen har hanterat något enstaka bråk med berusade personer där någon kan ha blivit misshandlad utan att allvarliga skador har uppstått och ingen heller har gripits.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.