30 december 07:00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.45 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsaakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats under denna tid.

01.05 SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på Västra Järnvägsgatan i Smålandsstenar. Polisen åkte till platsen och det visade sig vara en bilist som kört av vägen. Ingen person har skadats och det finns ingen misstanke om brott.

03.33 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll har en bilist bilist blivit misstänkt för grov olovlig körning. Det är en man i 35-årsåldern.

06.09 ett SOS-larm kom till polisen om misstänkt påkörd person på spåret utanför Tranås. Räddningstjänst och ambulans åkte till området och sökte men kunde lyckligtvis inte anträffa någon person, men det finns misstankar om att det var ett vilt som blivit påkörd. Ingen åtgärd från polisen. Trafikverket beslutade om tågstopp under en tid.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.