31 december 08:08, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Norrbottens län.

Under natten har en person omhändertagits för fylleri.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

22:40 Trafikbrott, Kiruna
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Kiruna. Föraren får en ordningsbot då bilen har solfilm på framrutan, vilket är otillåtet. 

23:09 Grov misshandel, Haparanda
Polisen beordras till en adress i Haparanda med anledning av att uppgifter inkommer om ett misstänkt brott. En man i 40-årsåldern grips och anhålls senare misstänkt för grov misshandel. Målsäganden, även det en man, förs till sjukvård för vård. Skadeläget är oklart.

01:42 Misshandel, Arvudsjaur
Polisen beordras till en adress i Arvidsjaur kommun med anledning av ett bråk. Polisen pratar med personer på plats och tar upp en anmälan gällande bland annat misshandel. Det finns ingen uppgift gällande personskador. 

Övrigt: Under natt och tidig morgon har totalt tre viltolyckor inrapporterats till polisens ledningscentral. En skedde i Jukkasjärvi, Kiruna kommun, en i Sjulsmark, Piteå kommun samt en i Norra Storfors, Älvsbyns kommun.Det finns inga rapporter om personskador. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.