31 december 09:07, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västerbotten.

Under natten har totalt två personer omhändertagits för fylleri. En person har också medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. 

00:09 Misshandel, Hemavan
Polisen beordras till Hemavan med anledning av en misshandel. En man ska ha blivit misshandlad. Någon misstänkt finns inte kvar på platsen. Polisen tar upp en anmälan om misshandel. Det finns ingen uppgift om att målsäganden ska ha behövt uppsöka sjukvård.

00:58 Misshandel, Umeå
Polisen beordras till centrum med anledning av ett bråk utomhus. En man misstänks ha misshandlat en annan man. Målsäganden uppsöker sjukvård. Den misstänkte omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Anmälan gällande misshandel upprättas.

Övrigt: Sedan klockan 22:00 på torsdagskvällen har en renpåkörning inrapporterats till polisens ledningscentral, den skedde på E4 Grimsmark, Robertsfors kommun. Inga personskador ska ha uppstått. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.