Uppdaterad 04 december 13:13

04 december 10:36, Trafikolycka, Söderhamn

Flera trafikolyckor på E4:an i Söderhamn

En personbil kolliderade kraftigt med mitträcket på E4 Tönnebroån-Hå, precis vid viadukten. Detta följdes av flera olyckor på vägen. 

En polispatrull som kommer till platsen stannar och blir sedermera påkörd bakifrån av ytterligare en personbil. Föraren i bilen som orsakar olyckan blir misstänkt för vållande till kroppsskada då en av personerna i patrullbilen klagar på nacksmärtor. Bilen har dessutom inte anpassat avstånd och har dåligt mönsterdjup på sina vinterdäck. 

Ytterligare en personbil kör av vägen strax därpå en bit från den första olycksplatsen. Inga personskador. 

Strax därpå inträffar ytterligare en trafikolycka på vägen där en lastbil med trailer och en personbil hamnar i diket. Skadeläget är oklart. 

Uppdatering 13.13;

Yterligare en trafikolycka inträffar på E4 norr om Tönnebro, Stråtjära. Tre lastbilar ska ha krockat. Oklart skadeläge. 

Det är halt väglag på flera platser och Polisen uppmanar alla trafikanter att ta det försiktigt ute på vägarna idag. Håll avstånd till andra fordon och anpassa hastigheten till rådande väglag när du kör.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.