06 december 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet. Presstalespersoner under måndagen är Stefan Gustafsson och Peter Adlersson.

Kl 22.55 Göteborg, grov stöld
En kvinna som befinner sig i Brunnsparken talar i sin mobiltelefon. Plötsligt kommer en okänd person fram, rycker åt sig telefonen och springer från platsen. Kvinnan blir inte utsatt för något våld i övrigt, inga personskador. Telefonfodralet innehöll i övrigt bankkort mm som polisen hjälper henne att spärra. Gärningsman och telefon har inte hittats. Anmälan om grov stöld upprättas. 

Kl 23.44 Vänersborg, brand
Räddningstjänst, ambulans och polis kallas till en fullt utvecklad brand i en fastighet vid Torpavägen. 17 personer skrivna på adressen. Alla som fanns i fastigheten har tagit sig ut. Polisen spärrar av närliggande gata på direktiv från räddningstjänsten. Anmälan upprättas med rubricering allmänfarlig vårdslöshet. Enligt uppgifter från platsen fanns personer på plats då branden startade, det är dock ännu känt för tillfället hur branden startat. Omfattningen av skadorna på plats är inte heller känt för närvarande.     
 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.