06 december 07:41, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:39 Stöld, Sundsvall: Misstänkt ringa stöld i en matbutik i Nacksta. En man som stoppats på platsen misstänks även för ringa narkotikabrott. En anmälan upprättas Mannen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

22:59 Viltolycka, Timrå: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på länsväg 602, Laggarberg. Inga personskador rapporteras.

23:27 Stöld genom inbrott, Sundsvall: Polispatrull beordras till en kyrka i Granloholm där larm gått. På plats påträffas en påverkad man. Mannen omhändertas enligt LOB. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas.

05:18 Brand, Ånge: Larm om brand i en villa i Torpshammar. Polispatrull beordras till platsen. Det finns inga uppgifter om att någon befunnit sig i huset eller skadats. Förhör hålls. En anmälan gällande brand utan misstanke om brott upprättas.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke samt hanterat ärenden kopplade till psykisk ohälsa.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.