07 december 06:40, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen kommer Stefan Gustafsson och Peter Adlersson.

00:05, tillgrepp av fortskaffningsmedel, Göteborg
En patrull stoppar en bil vid Jaegerdorfsmotet. Bilen är stulen. Föraren, en man i 40-årsåldern grips misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel, grov olovlig körning samt drograttfylleri.

00:27, rattfylleri, Göteborg
Vi får in ett samtal om en förare som kör vingligt på E6 vid Ullevimotet. Föraren kör mot Hisingen och vid Deltavägen får en patrull stopp på bilen. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för grov olovlig körning och drograttfylleri.

02:41, misshandel, Göteborg
Vi får larm om ett bråk på en pub på Östra Hamngatan. Två personer som slåss initialt och fler personer är senare inblandade enligt uppgift, oklart hur. Inga uppgifter om tillhyggen. Polis åker till platsen. En person omhändertas för berusning och är samtidigt misstänkt för misshandel. Inget behov av ambulans och inga uppgifter om allvarliga skador.  

04:29, brand, Tranemo
Vi får in ett larm om en rökfylld villa. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Enligt uppgift har villan blivit rökfylld efter att någon har eldat i en kamin. Inga uppgifter om personskador. Patrullen skriver en anmälan om brand utan misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.