Uppdaterad 07 december 11:04

07 december 08:28, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

02:31 Trafikolycka, Vännäs: Polispatrull beordras till E12, Vännäsby, med anledning av en trafikolycka där en bil kört i diket. Det finns inga uppgifter om att någon förts till sjukvård. En anmälan gällande trafikolycka utan misstanke om brott upprättas.

Övrigt: Fyra viltolyckor har anmälts till polisen under natten. Inga personskador rapporteras.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Uppdatering 11:04:

01:38 Misshandel: Polisen får samtal om att en man i en kommun i Västerbottens inland har misshandlat och hotat en man som han är släkt med. Den misshandlade mannen är förd till sjukvård där han har förhörts av polis. Den andra mannen har gripits under förmiddagen, misstänkt för grov misshandel och olaga hot. Han ska förhöras under dagen.

Polisen har även under morgonen/förmiddagen arbetat med ett ärende i Skellefteå kommun där en man uppges ha slagit en kvinna som han har en relation med. Mannen är gripen misstänkt för misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.