Uppdaterad 07 december 21:50

07 december 17:36, Brand, Laholm

Brand i byggnad/villa vid Skummeslövsstrand.

Räddningstjänst och polis kallas till en brand i en byggnad/villa vid Barrvägen vid Skummeslövsstrand. Det kan finnas personer i byggnaden och räddningstjänsten förbereder därför rökdykning. Flera lägenheter i fastigheten. Tre personer skrivna på adressen. 

Polisen är underställd räddningstjänsten på platsen. Polis spärrar av vägar runt branden och dirigerar trafik enligt önskemål från räddningstjänsten. Det finns för närvarande inga uppgifter om någon skadad person eller saknad person från fastigheten/branden. 

Branden uppges ha startat i en en lägenhet och sedan spridit sig till tre lägenheten ovanför. Då man inte vet hur och när branden startat inleds förundersökning med rubricering mordbrand. Teknisk undersökning kommer troligen att genomföras under morgondagen för att säkerställa att ingen finns kvar i fastigheten. 

Platsen avspärrad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.