08 december 06:41, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Björn Öberg. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 60 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen har gripits under denna tidsperiod. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:10 Väktare kontaktade polis angående att någon, eller några, hade tagit sig in i en sporthall på Spelmansgatan i Norrköping. Polis åkte till platsen. Någon, eller några, ska ha rört runt inne i lokalen. Inne i lokalen var material utslängt på golvet. En anmälan gällande olaga intrång samt skadegörelse har upprättats. Det finns ingen misstänkt för brotten.

00:40 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Hagebygatan i Norrköping. Bilisten, en man i 40-årsåldern visade tecken på narkotikapåverkan. Han misstänks för drograttfylleri och fick följa med för provtagning.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.