09 december 08:10, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västerbottens län.

En person har omhändertagits för fylleri, han överlämnades till sjukvården. 

00:28 Skadegörelse, Skellefteå
Polsien beordras till Morö Backe med anledning av en skadegörelse. Okänd gärningsperson/personer har gjort åverkan på en fastighet. När polisen kommer till platsen finns ingen person kvar. Dokumentation utförs och en anmälan om skadegörelse upprättas. 

03:32 Stöld mm, Umeå
Polisen beordras till universitetssjukhuset med anledning av en cykelstöld. Väktare har envarsgripit två personer, polisen övertar gripandet. Ytterligare två misstänkta har lämnat platsen, men återfinns senare av polis. Samtliga fyra, män i 20-årsåldern, grips. Misstankarna gäller bland annat cykelstöld, våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd. 

06:12 Trafikkontroll, Skellefteå
Polisen har haft en trafikkontroll på E4 Skeria, Sörböle. Samtliga var utan anmärkning. 

Övrigt: Två viltolyckor har inrapporterats till polisens ledningscentral. Inga personskador har rapporterats. En skedde i Västra Mesele, Vindelns kommun och en på E4 Kåge, Skellefteå kommun. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.