01 februari 06:52, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.20 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, omhändertagits eller fått följa med för provtagning.

00.11 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Norrköpingsvägen i Linköping blev en man i 60-årsåldern misstänkt för olovlig körning.

00. 38 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Bäckgatan i Norrköping blev en man i 45-årsåldern misstänkt för olovlig körning.

01.14 polisen fick samtal om att ett larm hade utlöst i en butik på Koppargatan i Norrköping. Polisen åkte till platsen och det visade sig ha varit inbrott då en uppbruten dörr upptäckts. Polisen har påbörjat en utredning om grov stöld genom inbrott. Det som troligen har stulits från butiken är tobaksvaror. Det finns ingen frihetsberövad i ärendet.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.