Uppdaterad 01 februari 16:10

01 februari 08:22, Trafikolycka, Östergötlands län

I denna text summeras olyckorna där polisen är inblandad.

Samtliga trafikolyckor som inträffat efter klockan 08 i Östergötland kommer att sammanfattas i denna text. Texterna kommer att uppdateras så fort ny information tillkommer.

08:11 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Lindövägen/Odalgatan i Norrköping med anledning av en trafikolycka. En cyklande pojke ska ha blivit påkörd av en bilist. Pojken, som är i tioårsåldern, följde med ambulans för kontroll. Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen.

-

08:49 En trafikolycka har inträffat på Kolfallsgatan i Linköping. Två fordon ska ha kolliderat. Bärgare kallades till platsen. Polisens presstjänst har inga uppgifter om att någon person ska ha skadats i samband med händelsen. En av förarna misstänks för vårdslöshet i trafik

-

11:56 I samband med ett filbyte kolliderade två bilar. Händelsen inträffade  på Bangårdsgatan/Hospitalgatan i Norrköping. Polisens presstjänst har inga uppgifter om att någon ska ha skadats i samband med händelsen. Polisen kommer att utreda händelsen.

-

12:57 En bilist ska ha kört i diket, olyckan ska ha inträffat på Haningeleden/Vidingsjögatan i Linköping. Bilen är uppdragen ur diket av bärgare. Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen.

-

12:57 Trafikolycka på riksväg 23/34 söder om Kisa. Det ska röra sig om en singelolycka där en bilist kört in i en stolpe. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med händelsen. Det var en lastbil med släp som var inblandad i olyckan. Polisen kommer att utreda händelsen.

-

13:16 Två personbilar har kolliderat på Söderleden i Norrköping. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med händelsen. En av bilarna bärgades, den andra bilen kunde köras till verkstad. Den ena bilen ska ha svängt och på så sätt korsat den andra bilens körbana, varpå bilarna kolliderade. Polisen kommer att utreda händelsen.

-

15:02 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Nygatan/Östra Promenaden i Norrköping med anledning av en trafikolycka. Flera fordon ska vara inblandade i olyckan. Två personer var inblandade i olyckan. Ingen kom till skada. En av bilarna fick bärgas från platsen. En anmälan om trafikolycka kommer att upprättas och anledningen till olyckan att utredas. 16:00 Polisen lämnade platsen och vägen var återigen fullt framkomlig för trafik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.