Uppdaterad 13 februari 05:46

13 februari 05:45, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

23:31 Rattfylleri - Bosvedjan, Sundsvall
En polispatrull stoppade en personbil. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänktes för drograttfylleri och fick följa med för provtagning. En polisanmälan upprättades gällande misstänkt drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav. Mannens körkort omhändertogs samt ett tillfälligt omhändertagande av fordonsnycklarna.

01:00 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

02:00 Narkotikabrott - Centrum, Härnösand
En polispatrull kontrollerade två personer. En av personerna, en man i 20-årsåldern, misstänktes för narkotikabrott och fick följa med till polisstationen för provtagning. En polisanmälan upprättades gällande ringa narkotikabrott eget bruk.

03:30 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

05:45 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

Sammanfattningsvis har det varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon med blandat resultat. Ett antal som inte resulterade i någon brottsmisstanke samt några utfärdade böter.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.