13 februari 08:00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

Sedan 22:00 igår kväll har polisens regionledningscentral hanterat 46 ärenden som rör Jönköping län. Ingen har gripits misstänkt för brott. Fem personer har omhändertagits för fylleri, påverkan av narkotika, eller i samband med en handräckning. Inga allvarliga brott mot personhar kommit till polisens kännedom.

03:57 Polisen larmades till riksväg 27 vid Anderstorp. En personbil hade krockat med en stolpe. När polisen kom till platsen fanns två personer kvar vid bilen som uppgav att föraren skulle ha lämnat platsen. Polisen fick inte upp några spår från platsen och det gick inte att styrka vem som hade kört bilen. De två personerna som fanns i bilen, en man i 25-årsåldern och en kvinna i 20-årsåldern, fördes till sjukhus för kontroll. Kvinnan hade ont i en hand. De misstänks vara påverkade av narkotika och en utredning om ringa narkotikabrott är påbörjad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.