14 februari 07:59, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfafttning av nattens händelser.


Sedan klockan 22:00 igår kväll har polisen hanterat 44 ärenden som rör Södermanlands län. Tre personer har gripits misstänkt för brott, se nedan. I övrigt har inga allvarliga brott mot person kommit till polisens kännedom.

01:44 En polispatrull observerade en bil i centrala Eskilstuna som de avsåg att kontrollera. Föraren ville inte stanna på polisens tecken och ett kort förföljande påbörjades. Föraren stannade bilen efter några minuters färd. Föraren, en man, greps misstänkt för en rad trafikbrott, bland annat grov olovlig körning och rattfylleri.

-

04:49 Polisen larmades till ett flerfamiljshus på Trädgårdsgatan i Eskilstuna. Boende i huset hade larmat polisen efter att ha hört ljud från källaren och misstänkte inbrott. I källaren anträffade polispatrullen två män i 25- och 35-årslådern. Männen greps och misstänks för stöld av två cyklar och skadegörelse genom att ha brutit upp dörrar i fastigheten. De fördes till polisstationen för förhör. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.