Uppdaterad 15 februari 06:48

15 februari 02:04, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

00:20 Skadegörelse, Skellefteå
Polispatrull skickas till ett lägenhetshus med anledning av en person slagit sönder entrédörrens ruta. En man anträffas i huset som misstänks för skadegörelsen. Patrullen upprättar anmälan skadegörelse, håller vittnesförhör och förhör med misstänkt man.

En lugn inledning av natten i Västerbotten.

Uppdaterad 06:42 (av Elisabeth Glaas, presstalesperson)

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

Polisen har utfört två trafikkontroller. Den ena skedde i gårkväll vid Kattisavan, Lycksele kommun. Där utfärdades en ordningsbot (böter) gällande hastighetsöverträdelse. Föraren körde 104 kilometer i timmen på en 70-sträcka, vilket resulterade i att körkortet omhändertogs.

På måndag morgon kontrollerades trafik i Orrbäcken, Skellefteå kommun. Där utfärdades två ordningsböter gällande hastighetsöverträdelse.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga uppgifter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.