18 februari 06:59, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.44 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsaklkigen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.30 en man i 30-årsåldern ringde till polisen och anmälde att han blivit angripen och misshandlad av flera personer på Dunkehallavägen i Jönköping. Polisen åkte till mannen och påbörjade en utredning om grov misshandel. Mannen ska ha blivit utsatt för sparkar och slag. Polisen spanade också i omgivningarna men kunde inte hitta några misstänkta personer. Den drabbade mannen hade märken på huden, svullnader i ansiktet och på ryggen men behövde inte akutsjukvård.

01.00 SOS-larm till polisen om brand i bostad i Holsbybrunn, Vetlanda. enligt uppgifter från räddningstjänste var det endast rökutveckling från matlagning och ingen brand kunde konstateras. Ingen misstanke om brott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.