19 februari 13:24, Uppdatering, Östersund

Östersund, gällande misstänkt mordförsök i tisdagskväll

UPPDATERING  

Polisen söker efter iakttagelser utifrån en händelse som inträffade i Badhusparken tisdag den 17:e februari vid 21-tiden i centrala Östersund. Händelsen rubricerades som misstänkt mordförsök. En ung man greps och anhölls senare av åklagare, som skäligen misstänkt för brottet. Mannen är nu frigiven och misstankarna avskrivna.

Polisens utredningsarbete fortsätter. Fler förhör ska hållas och man går även igenom de uppgifter som hittills kommit in. Vi är dock fortsatt intresserade av iakttagelser från allmänheten. Om du rörde dig i området kring Badhusparken någon gång mellan kl 21:00-21:30 i tisdagskväll eller om du vet något mer om händelsen, ring polisen på telefonnummer 11414. Du kan också lämna tips via länk på polisen.se (Jag har sett eller hört något – Tipsa polisen).

Mediefrågor kan besvaras av Annie Åkerlund, polisinspektör. Telefon 072-503 47 46 fram till kl 16.00 idag fredag 19:e februari.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.