20 februari 07:30, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler.

22:47 Försök till mord/dråp, Vitklövergatan Nödinge.
Polis fick larm om en skadad man på Viklövergatan i Nödinge, mannen har någon form av stickskador i buken. När polisen kommer fram anträffades en man i 25-årsåldern med sänkt medvetandegrad. Ambulans omhändertog mannen för vård. Platsen spärras av och en brottsutredning inleds med misstanke om försök till mord/dråp som brottsrubricering. 
Den skadade mannen fördes till sjukhus. 

00:18 Stöld genom inbrott, Önnered, Göteborg.
En villaägare larmade polis om ett pågående inbrott. Målsägaren var bortrest men hade via övervakningslarm sett bilder på fyra maskerade gärningsmän i hans bostad. Polis ryckte ut till platsen och kunde konstatera att rutan till en altandörr forcerats. Polis sökte i närområdet med hundpatrull och fick upp spår från bostaden i ett skogsområde en bit ifrån bostaden dock tappades spåret när det övergick från skog till en asfalterad väg.
Polis upprättade anmälan om stöld genom inbrott.

00:19 Rattfylleri, Angered, Göteborg
En singelolycka vid Rävebergsvägen misstänks orsakats genom att föraren var påverkad. Inledningsvis bedömdes olyckan som allvarlig av räddningstjänsten, föraren hade skador i ansiktet. Föraren kunde dock själv ta sig ur sitt fordon. Mannen fördes till sjukhus och väl där togs även prover för att fastställa om brott begåtts.
 
  
 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.