21 februari 07:07, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:19 Rattfylleri, Sundsvall
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Kubikenborg, Sundsvall. Tre personer färdas i bilen. Föraren, som är en man, misstänks för drograttfylleri och tas med för provtagning och förhör. De två passagerarna, som är kvinnor, omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). En av kvinnorna misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk och innehav. Den andra kvinnan misstänks för ringa narkotikabrott innehav. Anmälningar upprättas.

00:16 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till Stenstan med anledning av en misshandel. Ingen person anträffas på platsen, men polis får kontakt med målsäganden per telefon. Målsäganden, som är en tonåring, uppger att han oprovocerat blivit slagen av en okänd man vid en busshållsplats. Ingen misstänkt person anträffas. Polis upprättar en anmälan gällande misshandel.

02:51 Trafikbrott, Sundsvall
Polis stoppar och kontrollerar en taxi i Inre hamnen, Sundsvall. En ordningsbot (böter) på 3900 kronor utfärdas med anledning av brister i tidsboken och för att föraren inte har med sig taxilegitimation.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.