Uppdaterad 21 februari 10:58

21 februari 08:21, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

07.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

01.38 polisen fick samtal om flera personer som uppträdde misstänkt i närheten av gamla Munktellsområdet i Eskilstuna. Polisen åkte till området och började spana. Poliserna upptäckte strax efteråt en krossad glasruta till en företagslokal på Björksgatan. Det finns tydliga tecken på att föremål ska stulits men det är oklart vad och till vilket värde. Det finns ingen frihetsberövad i utredningen. Polisen har spärrat av ett område inför en en kriminalteknisk undersökning. Uppdatering 10.55: Polisens kriminaltekniker är nu på platsen och genomför en brottsplatsundersökning.

06.04 SOS-larm till polisen om brand utomhus på Skogsvägen. Polisen åkte till platsen och det visade sig vara en bil som brann på Bivägen. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand. Det finns inledningsvis ingen misstänkt.

06.22 SOS-samtal till polisen om brand i byggnad på August Olssons väg i Torshälla. Polisen har varit på platsen och konstaterat att det inte finns någon misstanke om brott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.