25 februari 06:56, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Björn Öberg.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 45 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. Tre personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Det ärende som sticker ut:

02:07 Polis och väktare beordrades till en butik i Östermalm, Finspång, med anledning av att ett inbrottslarm aktiverats. Flera polispatruller och hundpatrull involverades i ärendet. Väl på plats visade det sig att en ruta krossats men det är oklart om något stulits. Polisen har kontrollerat fordon och personer i närområdet men i nuläget har ingen frihetsberövats. Platsen har fotodokumenterats och en anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, sex stycken viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.