28 februari 08:00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Västernorrland, ett urval av nattens polisverksamhet

Kl 00:00-08:00, det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri och två personer har fått medfölja för provtagning efter misstanke om narkotikabrott, varav en också misstänks för brott mot knivlagen. Polisen har även kontrollerat ett antal personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten (dock av förbipasserande och inte av personen som kolliderat med djuret). 

I övrigt:

Kl 02:18, Sundsvall

Polis kontaktas gällande misstänkt rattfylleri. En bilförare har kört på fälgen.

Polispatrull åker till platsen och bilföraren blåser positivt i sållningsinstrumentet. Han får följa med för provtagning.

En anmälan gällande grovt rattfylleri upprättas och mannen omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Kl 04:35, Örnsköldsvik

Polis ser några personer som bråkar. 

Flera personer befinner sig på platsen. Anmälan och motanmälan gällande misshandel upprättas. Två personer under 18 år överlämnas till vårdnadshavare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.