10 januari 07:37, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Nedan följer en sammanfattning över kvällens/nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler

18:02 Grov misshandel, Sveagatan i Lidköping.
Polis fick samtal om en pågående misshandel. På plats mötte polis två målsägare en man i 35-årsåldern som blivit knivhuggen i armen och en kvinna i 40-årsåldern som blivit slagen i ansiktet. Polis kan senare gripa en man i 35-årsåldern misstänkt för misshandeln.

18:53 Rån, Sventorpsvägen i Ale.
Två killar i 15-årsåldern blev rånade utanför Coop på adress på sina mobiltelefoner av två maskerade män. Polis på plats kontrollerade personer i närområdet. Dock ingen gripen i nuläget.
Polis upprättade anmälan om stöld genom rån.

21:53 Sedlighetsbrott, Balderrsgatan i Göteborg.
Polis bevittnade vad de misstänkte var ett sexköp och kontrollerade två personer en man i 30-årsåldern och en kvinna i 25-årsåldern vilket stärkte deras misstankar och en anmälan om brott mot sexköpslagen upprättades.

22:17 Trafikolycka, Jönköpingsvägen i Ulricerhamn.
En man i 25-årsåldern körde av vägen och in i en stubbe och fick frakturskador. Polis, ambulans och räddningstjänst åkte till platsen. Föraren fördes i ambulans till sjukhus. Polis skrev anmälan om vårdslöshet i trafik.

01:28 Rattfylleri, Marieholmsgatan i Göteborg.
Polis stoppade och kontrollerade en förare av en bil. Vid kontroll av föraren fattade patrullen de misstakte om rattfylleri. föraren en man i 30-årsåldern medtogs för provtagning. Anmälan om rattfylleri upprättades av polis.

02:12 Stöld, Blockflöjtsgatan, Göteborg.
En målsägare blev bestulen på sin barnvagn och handväska med värdesaker i. Målsägaren hade inte hunnit ta in barnvagnen och väskan in bostaden då hon kom hem och den blev stulen utanför dörren till bostaden. Polis var snabbt på plats och började söka efter gärningsmän med hundpatrull. Efter en kortare spårning i ett närliggande skogsområde kunde tre misstänkta gärningspersoner gripas med stöldgodset. Polis upprättade anmälan om stöld.   

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.