11 januari 07:04, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Daniel Söderqvist.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 60 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

01:57 Polispatrull stoppade och kontrollerade en personbil på riksväg 40 i Nässjö. Föraren, en man i 20-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Föraren är misstänkt för drograttfylleri och fick följa med polispatrullen för provtagning och förhör.

02:33 Polispatrull stoppade och kontrollerade en personbil på riksväg 40 i Bottnaryd, Jönköping. Föraren, en man i 30-årsåldern, misstänks för grov olovlig körning samt drograttfylleri. I bilen satt en passagerare, en man i 20-årsåldern. Han visade tecken på drogpåverkan och misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.