12 januari 06:42, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Daniel Söderqvist. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

02:44 Polisen larmades till en restaurang i Sommen, Tranås, med anledning av ett inbrottsförsök. Gärningspersonen, eller gärningspersonerna, ska ha försökt att bända upp ett fönster utan att lyckas. I samband med händelsen ska en sten ha kastats in genom en fönsterruta. En anmälan om försök till stöld genom inbrott samt skadegörelse upprättades. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.