13 januari 11:25, Misshandel, Borlänge

Polisen söker iakttagelser efter två händelser vid Resecentrum

I måndags, den 11 januari, blev två ungdomar utsatta för brott vid Resecentrum i Borlänge.

Vid 13-tiden blev en kille i de yngre tonåren utsatt för ett personrån utanför Resecentrum och vid 15-tiden blev en annan kille i de yngre tonåren utsatt för en misshandel inne på Resecentrum.

Polisen söker nu efter personer som kan ha gjort iakttagelser av båda eller någon av dessa händelser.

Vad gäller misshandeln vid 15-tiden så har det framkommit uppgifter om att en kvinna och en man har hjälpt den utsatta killen i samband med misshandeln. Polisen är väldigt intresserad av att komma i kontakt med dessa båda personer men även andra personer som har befunnit sig vid Resecentrum och som kan ha sett eller hört något.

Om du befann dig vid Resecentrum vid någon eller båda av dessa tidpunkter och tror att du har information om någon av händelserna vill vi att du ringer till Evelina Lundevall, Polisen Borlänge, på 010-567 20 46.

Om du inte befann dig på platsen men på något annat sätt har fått information om händelserna, som kan hjälpa polisen framåt i utredningen, så vill också att du ringer till Polisen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.