14 januari 07:07, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.45 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, ingen har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.32 SOS-larm till polisen om bilbrand på E4 norrgående vid Röttlebron där en lastbil börjat brinna under färd och sedan kört in i ett vägräcke. Trafiken omleddes via gamla E4 under räddnings- och bärgninsgsarbetet. Det finns ingen misstanke om brott och ingen personskada.

04.39 polisen fick samtal om att en man setts lämna sin bostad i Malmbäck. Mannen är i 95-årsåldern och inringaren var orolig för honom med tanke på väderet. Polisen åkte till platsen och påbörjade eftersök med bl.a. polishund. Efterforskningar gjordes också med bl.a. sjukhusinrättningar. Vid 05.25-tiden hittade polisen mannen nerkyld i ett skogsparti nära bostaden och han fördes med ambulans till sjukhus där han blev inlagd. Det finns ingen misstanke om brott.

Förutom dessa ärenden har polisen genomfört ett antal egeninitierade kontroller av olika slag.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.