14 januari 07:07, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.30 polisen har hittills hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats under denna tid.

00.55 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 35 vid Vårdsbergs kyrka där en bilist skulle ha kört in i ett vägräcke. Polisen åkte till platsen och det visade sig att det inte fanns någon misstanke om brott. Ingen personskada.

01.31 SOS-larm till polisen om trafikolycka på E4 södergående vid Linghem. Ingen personskada och ingen misstanke om brott.

02.31 SOS-larm till polisen om brand utomhus i Boxholm. Det visade sig vara en container med papper som brann. Ingen åtgärd från polisen.

05.26 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 609 i Vikingstad där en bilist kört av vägen. Inga personskador och ingen brottsmisstanke.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.