19 januari 06:59, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot tisdagen har polisens regionledningscentral hanterat 49 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits misstänkt för brott. Två personer har omhändertagits för fylleri.

-

03:30 Polisen larmades till ett apotek i området Skarphagen i Norrköping. En väktare hade fått in ett inbrottslarm och hade upptäckt en krossad ruta i entrédörren. Troligtvis har läkemedel tillgripits, oklar mängd. Polisen har genomfört en brottsplatsundersökning. Det finns i nuläget ingen misstänkt. En utredning om stöld genom inbrott är upprättad.

-

02:26 Polisen larmades till ett varuhus på Storgatan i Linköping med anledning av att väktare hade fått in ett inbrottslarm. Någon hade krossat en ruta till ett skyltfönster och möjligen stulit skyltade produkter. Ett fordon ska av vittnen setts lämna platsen. Polisen har sökt efter bilen men utan resultat. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.