02 januari 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

00.39 Borås, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Björkhemsgatan i Sjöbo med anledning av att det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus där 30 personer är skrivna. Ingen person kommer till skada och räddningstjänsten släcker. Oklart vad som orsakat branden och ingen person befann sig i aktuell lägenhet där branden börjat. Polisen inleder en förundersökning gällande mordbrand och lägenheten spärras av i avvaktan på teknisk undersökning. 

03.01 Göteborg, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Norra Säterigatan med anledning av att det brinner i tre parkerade bilar på platsen. I samband med att branden startade sågs en kille springa från platsen. Polisen skriver anmälan gällande skadegörelse genom brand.

06.20 Vänersborg, trafikolycka
På E45 vid trafikplats Götered inträffar en singelolycka. Tre personer i bilen skadas lindrigt och körs till NÄL för kontroll.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.