02 januari 07:55, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 65 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:30 Polis larmades till en lägenhet i centrala Katrineholm med anledning av ett inbrott. Bostadsinnehavaren hade kommit hem och upptäckt att någon, eller några, hade tagit sig in i lägenheten och tillgripit gods. Bland annat ska smycken ha stulits. En anmälan gällande grov stöld genom inbrott upprättades.

00:58 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Starrvägen i Katrineholm med anledning av en brand. Det visade sig att en parkerad lastbil brann. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.