Uppdaterad 03 januari 14:52

02 januari 15:29, Stöld/inbrott, Falun

Inbrott i en förskola i Bojsenburg har upptäckts vid lunchtid på lördagen.

Enligt anmälaren har brottet skett någon gång sedan nyårsaftonen fram tills upptäckten. det är ännu oklart vad som stulits.

UPPDATERING: I dag söndag har en brottsplatsundersökning genomförts. Det har stulits elektronik till ganska stora värden.

I samband med brottsplatsundersökningen framkom det att det också skett ett inbrott i en paviljong till den intilliggande Tegelbruksskolan. Därifrån är i vart fall två "laptops" stulna. Brottsplatsundersökning har genomförts även där.

Med tanke på att de båda brottsplatserna är så nära varandra är det inte långsökt att tro att inbrotten skett i nära anslutning i tid och att tjuven/tjuvarna är samma i båda fallen.

Om någon gjort iakttagelser, från nyårsafton och framåt, som skulle kunna ha med brotten att göra är det viktigt att höra av sig till polisen via 114 14 och berätta om detta. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.