20 januari 07:04, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.48 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

03.26 samtal till polisen om störande personer på Storgatan i Jönköping. Polisen åkte till platsen och träffade på två män i 25-årsåldern som var kraftigt berusade. De misstänks ha krossat en glasruta och de omhändertogs av polisen och lades i arrest för tillnyktring.

05.39 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 894 i Höreda, Eksjö. Polisen åkte till platsen och det visade sig att ingen hade skadats. Ingen misstanke om brott.länsväg 895 i Marhult

06.02 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 895 i Marhult. Polisen åkte till platsen och det visade sig att en bilist kört av vägen. en person fördes till sjukhus med ambulans, oklart skadeläge. Det finns ingen misstanke om brott.

Förutom dessa ärenden har polisen kontrollerat och även bötfällt ett antal bilister för olika typer av trafikbrott. Ingen har frihetsberövats i samband med dessa kontroller.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.